SPH800 hidrolik butt fusi mesin las

Pondok Description:

SPH800 hidrolik butt Fusion las Mesin, sadia ukuran las ti dn630-800mm, kualitas luhur warranted kalawan 1 taun, awét waktos jasa, harga borongan kalapa, stock sadia & pangiriman ajakan aya. Contact us keur leuwih detil!


  • FOB Harga: US $ 0.5-6000
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 3 × 40ft peti per minggu
  • Port Of miang: Ningbo atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T atanapi LC irrevocable dina tetempoan
  • Waktos pangiriman: Gumantung kana kuantitas urutan.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk
    butt fusi las nya éta métode las paling populér pikeun sistem HDPE piping, sarta mesin butt fusi las mangrupa mesin industri nu éksténsif nungtut pikeun tujuan las.

    The SPH800 hidrolik mesin butt fusi las dijieun lima bagian, diantarana: parabot planing, plat pemanasan, pigura dasar, kontrol tegangan kabinét & Unit hidrolik. Ningali handap poto struktur:

    未 标题 -5_ 副本

    parameter teknis

    SPH800 hidrolik butt Fusion las Mesin
    rentang las: 630mm, 710mm, 800mm
    Ukuran packing: 186 * 135 * 135 cm 136 * 76 * 187cm 83 * 60 * 56cm
    Total Jilid: 5.8m³ Beurat: 1045kgs Beurat kotor: 1220kgs
      kotakna Bastic plat pemanasan planing Alat karanjang Unit hidrolik
    ukuran 175 * 130 * 128 cm 98 * 10 * 104 cm 97 * 36 * 150cm 81 * 67 * 90 cm 74 * 50 * 47 cm
    beurat 670kgs 61kgs 203kgs 48kgs 53kgs
    kakuatan 16.0kw / 380v

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sunplast, ngaliwatan ngembangkeun leuwih 15 taun ', ayeuna dipikawanoh salaku salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers pipa hdpe (poli pipe) pikeun cai solokan & drainase di Cina. pabrik urang geus diwanohkeun loba téknologi canggih tur equipments kana eta. Mangga janten gratis mésér kualitas jeung produk harga low dilakukeun dina Cina ti urang.

  • SPH160 hidrolik butt Mesin Fusion las

    SPH160 hidrolik butt Mesin Fusion las

    SPH200 hidrolik butt Mesin Fusion las

    SPH200 hidrolik butt Mesin Fusion las

    SPH250 hidrolik butt Mesin Fusion las

    SPH250 hidrolik butt Mesin Fusion las

    SPH315 hidrolik butt fusi mesin las

    SPH315 hidrolik butt fusi mesin las

    SPH450 hidrolik butt fusi mesin las

    SPH450 hidrolik butt fusi mesin las

    SPH630 hidrolik butt Mesin Fusion las

    SPH630 hidrolik butt Mesin Fusion las