pipa Hdpe

ISO4427 / AS / NZS4130 / BS en 12201 baku pipe HDPE, sadia tina dn20-1200mm kalawan rating tekanan tina SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21 & SDR26, kualitas luhur warranted kalawan 15 taun, harga borongan pangalusna. Contact us keur rinci leuwih ti HDPE pipe suplai cai ti SUNPLAST !!

    HDPE Cai pipe

    HDPE Cai pipe

    HDPE pangerukan pipe

    HDPE pangerukan pipe

    HDPE Gas pipe

    HDPE Gas pipe