Hdpe pipe pangerukan Floater

HDPE pipe pangerukan floater, dijieun ku bahan dénsitas poliétilén sedeng kalayan kalenturan alus teuing, ngeusi busa polyurethane kakuatan tinggi, zat UV-bukti kalawan kinerja alus teuing, buoyancy tinggi, gampang installtion. Contact us kalawan bébas lamun museurkeun floater HDPE pipe pangerukan kami!

    HDPE pipe pangerukan Floater

    HDPE pipe pangerukan Floater