HDPE pipe pangerukan Floater

Pondok Description:

HDPE pipe pangerukan floater, dijieun ku bahan dénsitas poliétilén sedeng kalayan kalenturan alus teuing, ngeusi busa polyurethane kakuatan tinggi, zat UV-bukti kalawan kinerja alus teuing, buoyancy tinggi, gampang installtion. Contact us kalawan bébas lamun museurkeun HDPE floaters pipe pangerukan urang !!


  • FOB Harga: US $ 0.5-6000
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 3 × 40ft peti per minggu
  • Port Of miang: Ningbo atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T atanapi LC irrevocable dina tetempoan
  • Waktos pangiriman: Gumantung kana kuantitas urutan.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Pipa HDPE floater dijieun tina bahan dénsitas poliétilén sedeng kalayan kalenturan alus teuing, ngeusi busa polyurethane kakuatan tinggi jero. Kalawan struktur lumrah jeung kinerja alus, pipa floater janten substitusi idéal ti floater baja tradisional keur pipa pangerukan ngambang.

    Structrue:

    No struktur Ngaran material
    1 palastik Shell MDPE
    2 Eusian Dina Bahan Polyurethane busa Closed-sél
    3 Bolts baja baja karbon Galvanized atanapi 304 stainless steel

    HDPE pipe FLOATER_ 副本 1

    Fitur

    ※ The cangkang luar ieu dijieun kalayan bahan MDPE sarta kateguhan jadi alus, résistansi divulsion & lalawanan shock bisa ensured.
    Zat UV-buktina ※ ditambahkeun dina peucine ka membela cangkang ti karuksakan parobahan lingkungan jeung hawa tiis.
    ※ Jeung nilai luhur buoyancy, awak floating ngalaksanakeun ogé nalika Nyanghareupan lambak, angin atawa neunggeul ti kapal.
    Awak ※ MDPE aya lampu na sangkan merenah pikeun install & transfer.settlement tina dasarna, pangabisa adaptif na pisan kuat, kinerja aseismic alus.
    ※ Awak ngambang téh lingkungan ramah tur bisa didaur ulang.

    Dredger Floater_ 副本

     Spesifikasi

    Floater Batin Omod.
    (mm)
    Floater Outer Omod.
    (mm)
    Floater Jumlah Panjang
    (mm)
    Floater Outer Shell ketebalan
    (mm)
    Floater Buoyance
    (KGS / Pair)
    200 500 800 5 350
    250 600 700 5 350
    315 700 900 5 410
    355 1000 1000 6 500
    400 1100 1100 6 550
    450 1200 1200 6 1200
    500 1300 1300 7 1250
    560 1300 1500 8 1350
    630 1400 1600 8 1600
    630 1480 1600 8 1950
    710 1550 1800 8 2200
    710 1620 1900 9 2300
    800 1700 2000 9 2700
    800 1850 2100 12 3200
    900 2000 2400 12 4600
    1000 2040 2500 13 4900
    1200 2400 2600 14 6500
    Nyarios: The spésifikasi dina daptar anu kumaha urang boga moldings keur ayeuna. Spésifikasi custom-dijieun téh sadia

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sunplast, ngaliwatan ngembangkeun leuwih 15 taun ', ayeuna dipikawanoh salaku salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers pipa hdpe (poli pipe) pikeun cai solokan & drainase di Cina. pabrik urang geus diwanohkeun loba téknologi canggih tur equipments kana eta. Mangga janten gratis mésér kualitas jeung produk harga low dilakukeun dina Cina ti urang.