HDPE pangerukan pipe

Pondok Description:

ISO4427 baku HDPE dredge / pipa pertambangan ti dn160-1200mm, dilas kalawan flanges di duanana tungtung, sadia dina 6m atanapi 11.8m panjangna, customrized Nyieun baja cingcin sadia, kualitas luhur di harga borongan pangalusna. Contact us keur rinci langkung pipa HDPE dredge kami !!!


  • FOB Harga: US $ 0.5-6000
  • Min.Order kuantitas: Negotiable
  • Suplai Kamampuhan: 3 × 40ft peti per minggu
  • Port Of miang: Ningbo atawa Shanghai
  • Sarat pembayaran: T / T atanapi LC irrevocable dina tetempoan
  • Waktos pangiriman: Gumantung kana kuantitas urutan.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk                                                                                                                

    HDPE pangerukan pipe dijieun ku HDPE (dénsitas poliétilén tinggi) bahan sarta geus dihasilkeun di sagala rupa dimensi dina urutan nganggo lolobana dina laut mawa keusik laut pikeun dredge tina leutak. The HDPE dredge pipe geus dijieun tur dilas salaku "HDPE flanged pipe", anu duanana tungtung anu dilas kalawan HDPE flange adapters & Nyieun baja cingcin.

    Pipa HDPE pangerukan tiasa gampil bisa dirakit atanapi dismountabled, ku screwing up / off bolts / kacangan pikeun sambungan methanical dua Nyieun baja cingcin di ahir pipe.

    SUNPLAST HDPE dredge pipe biasana dihasilkeun dina 5.8m atanapi 11.8m lenghts. pipe bisa disadiakeun ti dn160-1200mm jeung sagala rupa ketebalan témbok sakumaha per SDR béda & dirancang rating tekanan, sarta Nyieun cingcin baja custom-dijieun téh aya.

    HDPE Dredge Pipe_ 副本

    Rincian ringkes

    Ngaran Produk HDPE pipe dredge
    ukuran sadia DN160-1200mm
    ratings SDR / tekanan SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6
    material
    parawan PE100 bahan baku kualitas luhur
    Kelir sadia pikeun pipe Hideung atawa bulao, atawa sakumaha per requests
    Standar pikeun pipe ISO4427, AS / NZS4130, BS en 12201
    Standar pikeun Nyieun baja cingcin
    Customrized dijieun sadia
    Markings on pipe nu logo customer urang bisa dicap
    sampel sadia Sumuhun, sampel sadia pikeun kuantitas leutik
    metoda paking Packing ékspor normal.
         Panjang pipe tiasa di 5.8m atanapi 11.8m, duanana tungtung dilas kalawan flanges
    MOQ Negotiable
    waktos Produksi kalungguhan Gumantung kana kuantitas urutan.
         Ngeunaan 10 poé pikeun wadahna 20ft, 15-20 poé pikeun wadahna 40ft
    waktos jaminan 3 taun keur normal migunakeun
    istilah pamayaran T / T atanapi LC dina tetempoan
    FOB loading port Ningbo atawa Shanghai Cina
    Tempat asal Zhejiang, Cina

    spésifikasi

    SUNPLAST HDPE dredge pipe bisa disadiakeun ti dn160mm mun 1200mm. Spésifikasi sakumaha dihandap:

    HDPE pipe Diménsi

      SDR / tekenan

    SDR26

    SDR21

    SDR17

    SDR13.6

    SDR11

    Normal tekenan Peunteun (Mpa)

    Pikeun bahan PE100

    0,6

    0,8

    1.0

    1,25

    1.6

    Diaméterna normal
    DN (mm)

    Témbok ketebalan
    e (mm)

    160

    6.2

    7,7

    9,5

    11,8

    14,6

    180

    6,9

    8,6

    10.7

    13,3

    16,4

    200

    7,7

    9,6

    11,9

    14,7

    18,2

    225

    8,6

    10,8

    13,4

    16,6

    20,5

    250

    9,6

    11,9

    14,8

    18,4

    22,7

    280

    10.7

    13,4

    16,6

    20,6

    25,4

    315

    12,1

    15,0

    18,7

    23,2

    28,6

    355

    13,6

    16,9

    21,1

    26,1

    32,2

    400

    15,3

    19,1

    23,7

    29,4

    36,3

    450

    17,2

    21,5

    26,7

    33,1

    40,9

    500

    19,1

    23,9

    29,7

    36,8

    45,4

    560

    21,4

    26,7

    33,2

    41,2

    50,8

    630

    24,1

    30,0

    37,4

    46,3

    57,2

    710

    27,2

    33,9

    42,1

     

     

    800

    30,6

    38,1

    47,4

     

     

    900

    34,4

    42,9

    53,3

     

     

    1000

    38,2

    47,7

    59,3

     

     

    1200

    45,9

    57,2

         

    kaunggulan                                                                                                                           

    Salaku solusi idéal pikeun gawé pangerukan, SUNPLAST HDPE dredge pipe boga loba kaunggulan saperti kieu:
    ☑ korosi lalawanan
    ☑ kateguhan High
    beurat ☑ Lampu
    ☑ Mudah keur ngumpul atanapi dismountabled
    ☑ Alus fléksibel tur lalawanan ka goresan pangabisa.
    ☑Good ngagem lalawanan, témbok koefisien gesekan low, résistansi aliran leutik, pangabisa conveying alus teuing.
    ☑ ongkos Sistim Low, kirang pangropéa waragad
    ☑ Long service life.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sunplast, ngaliwatan ngembangkeun leuwih 15 taun ', ayeuna dipikawanoh salaku salah sahiji ngarah pabrik jeung suppliers pipa hdpe (poli pipe) pikeun cai solokan & drainase di Cina. pabrik urang geus diwanohkeun loba téknologi canggih tur equipments kana eta. Mangga janten gratis mésér kualitas jeung produk harga low dilakukeun dina Cina ti urang.