HDPE pipah, pe pipe, HDPE pipe, poliétilén pipe, poli pipe - Sunplast

fitur Produk

HDPE Cai pipe

HDPE Cai pipe

HDPE pangerukan pipe

HDPE pangerukan pipe

HDPE butt Fusion Indonésia Flange

HDPE butt Fusion Indonésia Flange

Cingcin baja Nyieun

Cingcin baja Nyieun

HDPE butt Fusion 90 Gelar siku

HDPE butt Fusion 90 Gelar siku

HDPE butt Fusion 45 Gelar siku

HDPE butt Fusion 45 Gelar siku

HDPE butt Fusion 22,5 Gelar siku

HDPE butt Fusion 22,5 Gelar siku

HDPE butt Fusion Sarua Tee

HDPE butt Fusion Sarua Tee

HDPE butt Fusion Palang fittings

HDPE butt Fusion Palang fittings

HDPE butt Fusion Tungtung Cap

HDPE butt Fusion Tungtung Cap

HDPE butt Fusion Ngurangan Tee

HDPE butt Fusion Ngurangan Tee

HDPE butt Fusion Reducer

HDPE butt Fusion Reducer

TENTANG KAMI

Ningbo SUNPLAST pipe Co., Ltd geus fokus dina manufaktur tina sistem HDPE piping pikeun leuwih ti 15 taun. Urang dimimitian bisnis salaku pabrik mikro nu miboga kirang 5 pagawe & ngan hiji garis Tonjolan pikeun pipe HDPE 20-315mm, tapi ayeuna, urang geus tumuwuh janten pabrik manufaktur internasional modern owning dua bengkel & leuwih ti 100 pagawé.

 

Dinten, SUNPLAST geus salah sahiji ngarah produsén & panyadia sistem HDPE piping di Cina. Samentara éta, parusahaan boga kantor jualan sakuliah china jeung produk pipe HDPE na geus diékspor ka leuwih ti 20 nagara & wewengkon di sakuliah dunya.

 

Urang warmly ngabagéakeun para nasabah ti luar nagari keur inquire ka kami, sarta ngawangun hiji "meunang-meunang" hubungan bisnis babarengan.

MACA DEUI

Arrivals anyar