HDPE цевки

ISO4427 / AS / NZS4130 / BS EN 12201 стандард HDPE цевки, достапни од dn20-1200mm со притисок рејтинг на SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21 и SDR26, со висок квалитет оправдано со 15 години, најдобрите цени на големо. Контактирајте не за повеќе детали за HDPE цевки за водоснабдување од SUNPLAST !!

  HDPE водовод

  HDPE водовод

  HDPE Корито цевка

  HDPE Корито цевка

  HDPE цевки со гас

  HDPE цевки со гас