HDPE цевководни фитинзи

ISO4427-3, EN12201-3, AS4129, ISO21307 стандард HDPE цевководни фитинзи, супериорен квалитет да се гарантира за 15 години, најдобра фабрика големопродажните цени, Акции на располагање со краток рок на испорака. Контактирајте со нас слободно, ако сте во потребата на нашите HDPE цевки фитинзи!

  HDPE челно топење никулци прирабница

  HDPE челно топење никулци прирабница

  Поддржувајќи челик прстените

  Поддржувајќи челик прстените

  HDPE Бат топење 90 степен Elbow

  HDPE Бат топење 90 степен Elbow

  HDPE Бат топење 45 степен Elbow

  HDPE Бат топење 45 степен Elbow

  HDPE Бат топење 22,5 Степен Лактот

  HDPE Бат топење 22,5 Степен Лактот

  HDPE челно топење еднакви Tee

  HDPE челно топење еднакви Tee

  HDPE Бат топење крст фитинзи

  HDPE Бат топење крст фитинзи

  HDPE Бат топење крајот капа

  HDPE Бат топење крајот капа

  HDPE челно топење Намалување на Tee

  HDPE челно топење Намалување на Tee

  HDPE челно топење редуктор

  HDPE челно топење редуктор

  HDPE ПОПРАВКА јавачки

  HDPE ПОПРАВКА јавачки

  HDPE електрофузија еднакви Спојка

  HDPE електрофузија еднакви Спојка

123Следна> >> Страница 1/3