HDPE цевки Корито сокол

HDPE цевки корито пловка, направени од страна на медиум густина полиетилен материјал со одлична флексибилност, исполнет со висока јачина полиуретанска пена, УВ-доказ супстанција со одлични перформанси, висока духовна енергија, лесно installtion. Контактирајте со нас слободно, ако сте заинтересирани за нашите HDPE цевки корито сокол!

    HDPE цевки Корито швимер

    HDPE цевки Корито швимер