SPH800 Hydraulic korban campuran welding

Short Description:

SPH800 Hydraulic Entot Fusion Welding Machine, dhuwur ukuran welding saka dn630-800mm, kualitas dhuwur dijamin karo 1 taun, awet wektu layanan, wholesale competitive, Simpenan kasedhiya & layang pituduh dhuwur. Hubungi kita kanggo rincian liyane!


  • Potongan: US $ 0.5-6000
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Sumber Kabisan: 3 × 40ft kontaner saben minggu
  • Port Of Departure: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T utawa LC irrevocable ing ngarsane
  • Wektu kiriman: Gumantung ing jumlahe supaya.
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail Produk
    Entot campuran welding cara welding paling populer kanggo sistem HDPE piping, lan mesin korban campuran welding yaiku mesin industri kang cetha nuntut tujuan welding.

    The SPH800 Hydraulic mesin korban campuran welding sing digawe saka limang bagean, kalebu: pribadi planing, piring panas, pigura dhasar, kontrol voltase kabinèt & unit hydraulic. Deleng ngisor foto struktur:

    未 标题 -5_ 副本

    parameter Technical

    SPH800 Hydraulic Entot Fusion Welding Machine
    sawetara Welding: 630mm, 710mm, 800mm
    ukuran Packing: 186 * 135 * 135 cm 136 * 76 * 187cm 83 * 60 * 56cm
    Total Volume: 5.8m³ Bobot: 1045kgs Bobot Gross: 1220kgs
      Frame Bastic piring panas planing Tool basket Unit hydraulic
    Size 175 * 130 * 128 cm 98 * 10 * 104 cm 97 * 36 * 150cm 81 * 67 * 90 cm 74 * 50 * 47 cm
    bobot 670kgs 61kgs 203kgs 48kgs 53kgs
    Power 16.0kw / 380v

  • Previous:
  • Next:

  • Sunplast, liwat pengembangan saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah siji saka anjog manufaktur lan supplier pipo HDPE (akeh pipe) kanggo banyu kalen & got ing China. kita pabrik wis ngenalaken akeh teknologi maju lan Alat menyang iku. Mangga bebas tuku kualitas lan produk rega kurang digawe ing China saka kita.

  • SPH160 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

    SPH160 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

    SPH200 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

    SPH200 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

    SPH250 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

    SPH250 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

    SPH315 Hydraulic korban campuran welding

    SPH315 Hydraulic korban campuran welding

    SPH450 Hydraulic korban campuran welding

    SPH450 Hydraulic korban campuran welding

    SPH630 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding

    SPH630 Hydraulic Entot Machine Fusion Welding