Pipes HDPE

ISO4427 / AS / NZS4130 / BS EN 12201 standar Pipe HDPE, dhuwur saka dn20-1200mm karo HFS meksa saka SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21 & SDR26, kualitas dhuwur dijamin karo 15 taun, wholesale paling. Hubungi kita kanggo rincian liyane saka HDPE pipe sumber banyu saka SUNPLAST !!

    HDPE Water Pipe

    HDPE Water Pipe

    HDPE Dredging Pipe

    HDPE Dredging Pipe

    HDPE Gas Pipe

    HDPE Gas Pipe