HDPE Pipe Dredging Floater

Short Description:

HDPE pipe dredging floater, digawe dening materi Kapadhetan poliethelin medium karo keluwesan banget, kapenuhan umpluk polyurethane dhuwur kekuatan, inti UV-bukti karo kinerja banget, buoyancy dhuwur, gampang installtion. Hubungi kita bebas yen kasengsem ing HDPE floaters pipe dredging kita !!


  • Potongan: US $ 0.5-6000
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Sumber Kabisan: 3 × 40ft kontaner saben minggu
  • Port Of Departure: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T utawa LC irrevocable ing ngarsane
  • Wektu kiriman: Gumantung ing jumlahe supaya.
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product

    Pipo HDPE floater digawe saka materi Kapadhetan poliethelin medium karo keluwesan banget, kapenuhan umpluk polyurethane dhuwur kekuatan nang. Kanthi struktur cukup lan kinerja apik, pipo floater dadi substitusi becik saka floater baja tradisional kanggo pipo dredging ngambang.

    Structrue:

    No. struktur Jeneng Material
    1 plastik Shell MDPE
    2 Isi Ing Material Polyurethane umpluk Ana-sel
    3 Bolts steel baja karbon Galvanized utawa 304 stainless steel

    HDPE Pipe FLOATER_ 副本 1

    fitur

    ※ Ing Nihan njaba wis nyetak karo materi MDPE lan kateguhan dadi apik, resistance divulsion & resistance kejut bisa menthekake.
    Inti UV-bukti ※ ditambahake ing peucine defend meriam saka karusakan saka owah-owahan lingkungan lan suhu kurang.
    ※ Kanthi dhuwur nilai saka buoyancy, awak ngambang performs uga nalika ngadhepi karo ombak, angin utawa serangan saka kapal.
    Badan ※ MDPE ana cahya lan trep kanggo nginstal & transfer.settlement dasar, kemampuan adaptif banget kuwat, kinerja aseismic apik.
    ※ Awak ngambang iku lingkungan loropaken lan bisa ulang.

    Dredger Floater_ 副本

     Spesifikasi

    Floater Inner Dia.
    (mm)
    Floater Outer Dia.
    (mm)
    Floater Total Length
    (mm)
    Floater Outer Shell kekandelan
    (mm)
    Floater Buoyance
    (KGS / Pasangan)
    200 500 800 5 350
    250 600 700 5 350
    315 700 900 5 410
    355 1000 1000 6 500
    400 1100 1100 6 550
    450 1200 1200 6 1200
    500 1300 1300 7 1250
    560 1300 1500 8 1350
    630 1400 1600 8 1600
    630 1480 1600 8 1950
    710 1550 1800 8 2200
    710 1620 1900 9 2300
    800 1700 2000 9 2700
    800 1850 2100 12 3200
    900 2000 2400 12 4600
    1000 2040 2500 13 4900
    1200 2400 2600 14 6500
    Ngomong: Ing specifications ing dhaftar ana apa kita duwe moldings kanggo saiki. Specifications adat-digawe kasedhiya

  • Previous:
  • Next:

  • Sunplast, liwat pengembangan saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah siji saka anjog manufaktur lan supplier pipo HDPE (akeh pipe) kanggo banyu kalen & got ing China. kita pabrik wis ngenalaken akeh teknologi maju lan Alat menyang iku. Mangga bebas tuku kualitas lan produk rega kurang digawe ing China saka kita.