HDPE Dredging Pipe

Short Description:

ISO4427 standar HDPE Dredge / pipe mining saka dn160-1200mm, gandheng karo flanges ing loro mburi, kasedhiya ing 6m utawa 11.8m dawa, customrized backing baja dering kasedhiya, kualitas dhuwur ing rega borongan paling. Hubungi kita kanggo rincian liyane pipo HDPE Dredge kita !!!


  • Potongan: US $ 0.5-6000
  • Min.Order Quantity: Negotiable
  • Sumber Kabisan: 3 × 40ft kontaner saben minggu
  • Port Of Departure: Ningbo utawa Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T / T utawa LC irrevocable ing ngarsane
  • Wektu kiriman: Gumantung ing jumlahe supaya.
  • Detail produk

    Tags Product

    Description Product                                                                                                                

    HDPE dredging pipe digawe dening HDPE (Kapadhetan poliethelin dhuwur) materi lan wis diprodhuksi ing macem-macem dimensi supaya nggunakake biasane ing segara kanggo nindakake wedhi segara kanggo Dredge saka lendhut. The HDPE Dredge pipe wis diprodhuksi lan gandheng minangka "HDPE flanged pipe", kang loro ends sing gandheng karo HDPE cagak adaptor & backing baja dering.

    Pipo HDPE dredging bisa gampang kanggo dipun klempakaken utawa dismountabled, dening screwing munggah / mati bolts / perkakas kanggo sambungan methanical loro backing baja dering ing mburi pipe.

    SUNPLAST HDPE Dredge pipe biasane diprodhuksi ing 5.8m utawa 11.8m lenghts. pipo bisa diwenehake saka dn160-1200mm karo macem-macem kekandelan tembok minangka saben SDR beda & dirancang HFS meksa, lan backing dering baja adat-digawe kasedhiya.

    HDPE Dredge Pipe_ 副本

    Details Brief

    jeneng Product HDPE pipe Dredge
    ukuran dhuwur DN160-1200mm
    ratings SDR / meksa SDR11-PN16, SDR13.6-PN12.5, SDR17-PN10, SDR21-PN8, SDR26-PN6
    Material
    prawan PE100 mentahan materi Top kualitas
    Werna kasedhiya kanggo pipe Ireng utawa biru, utawa minangka saben panjalukan
    Standar kanggo pipe ISO4427, AS / NZS4130, BS EN 12201
    Standar kanggo backing baja rings
    Customrized digawe kasedhiya
    Tondho ing pipo logo Customer kang bisa prangko
    conto dhuwur Ya, sampel kasedhiya kanggo jumlahe cilik
    cara packing Packing kaca Normal.
         Dawa pipe bisa 5.8m utawa 11.8m, ends gandheng karo flanges
    MOQ Negotiable
    wektu produksi timbal Gumantung ing jumlahe.
         About 10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft
    wektu babar pisan 3 taun kanggo normal nggunakake
    term Pembayaran T / T utawa LC ing ngarsane
    FOB loading port Ningbo utawa Shanghai China
    Papan asal Zhejiang, China

    Keterangan

    SUNPLAST HDPE Dredge pipe bisa diwenehake saka dn160mm kanggo 1200mm. Specifications minangka ngisor:

    HDPE Pipe Ukuran

      SDR / meksa

    SDR26

    SDR21

    SDR17

    SDR13.6

    SDR11

    Normal Pressure Rating (MPa)

    Kanggo materi PE100

    0,6

    0,8

    1.0

    1.25

    1.6

    Diameter Normal
    dn (mm)

    Wall kekandelan
    e (mm)

    160

    6.2

    7.7

    9,5

    11.8

    14,6

    180

    6.9

    8.6

    10.7

    13.3

    16.4

    200

    7.7

    9,6

    11,9

    14.7

    18.2

    225

    8.6

    10.8

    13,4

    16,6

    20,5

    250

    9,6

    11,9

    14,8

    18,4

    22,7

    280

    10.7

    13,4

    16,6

    20.6

    25.4

    315

    12,1

    15,0

    18,7

    23,2

    28,6

    355

    13,6

    16,9

    21,1

    26,1

    32,2

    400

    15.3

    19,1

    23,7

    29.4

    36,3

    450

    17.2

    21,5

    26,7

    33,1

    40,9

    500

    19,1

    23,9

    29,7

    36,8

    45,4

    560

    21,4

    26,7

    33,2

    41,2

    50.8

    630

    24,1

    30,0

    37.4

    46,3

    57,2

    710

    27,2

    33,9

    42,1

     

     

    800

    30,6

    38,1

    47,4

     

     

    900

    34,4

    42,9

    53,3

     

     

    1000

    38,2

    47,7

    59.3

     

     

    1200

    45,9

    57,2

         

    kaluwihan                                                                                                                           

    Minangka solusi sing becik kanggo karya dredging, SUNPLAST HDPE Dredge pipo wis akeh kaluwihan kaya ing ngisor iki:
    ☑ Corrosion resistance
    ☑ kateguhan High
    bobot ☑ cahya
    ☑ Gampang kanggo ngumpul utawa dismountabled
    ☑ banget fleksibel lan resistance kanggo goresan kemampuan.
    ☑Good nyandhang resistance, wall gesekan koefisien, resistance aliran cilik, kemampuan ngaturaken banget.
    ☑ biaya sistem Low, kurang pangopènan biaya
    ☑ Long service life.

     


  • Previous:
  • Next:

  • Sunplast, liwat pengembangan saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah siji saka anjog manufaktur lan supplier pipo HDPE (akeh pipe) kanggo banyu kalen & got ing China. kita pabrik wis ngenalaken akeh teknologi maju lan Alat menyang iku. Mangga bebas tuku kualitas lan produk rega kurang digawe ing China saka kita.