HDPE Tube, PE Pipe, HDPE Pipe, Poliethelin Pipe, Akeh Pipe - Sunplast

Feature Products

HDPE Water Pipe

HDPE Water Pipe

HDPE Dredging Pipe

HDPE Dredging Pipe

HDPE Entot Fusion perkawis Flange

HDPE Entot Fusion perkawis Flange

Rings Steel Nggawe

Rings Steel Nggawe

HDPE Entot Fusion 90 Degree Siku

HDPE Entot Fusion 90 Degree Siku

HDPE Entot Fusion 45 Degree Siku

HDPE Entot Fusion 45 Degree Siku

HDPE Entot Fusion 22,5 Degree Siku

HDPE Entot Fusion 22,5 Degree Siku

HDPE Entot Fusion Witjaksono Tee

HDPE Entot Fusion Witjaksono Tee

HDPE Entot Fusion Cross Fittings

HDPE Entot Fusion Cross Fittings

HDPE Entot Fusion End Cap

HDPE Entot Fusion End Cap

HDPE Entot Fusion Ngurangi Tee

HDPE Entot Fusion Ngurangi Tee

HDPE Entot Fusion Reducer

HDPE Entot Fusion Reducer

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo SUNPLAST Pipe Co., Ltd wis ngarahke ing Manufaktur saka sistem HDPE piping kanggo luwih saka 15 taun. Kita miwiti bisnis minangka pabrik mikro kang kurang 5 buruh & satunggaling jalur extrusion kanggo pipe HDPE 20-315mm, nanging saiki, kita wis akeh dadi pabrik Manufaktur internasional modern ndhuweni loro pelatihan & luwih saka 100 buruh.

 

Dina iki, SUNPLAST wis salah siji saka anjog Produsèn & panyedhiya sistem HDPE piping ing China. Kangge, perusahaan wis kantor sales saindhenging china lan produk pipe HDPE sawijining wis diekspor kanggo luwih saka 20 negara & wilayah ing donya.

 

We becik welcome pelanggan saka luar takon kanggo kita, lan mbangun "menang-menang" hubungan bisnis bebarengan.

Read More

Baru